Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman "Sevmek Yüzünden" filminde partner oluyor!

Kader Bağları dizisi sonrası Ayça Ayşin Turan Sevmek Yüzünden filminin hazırlıklarına başlıyor ve Serhat Teoman ile partner olmaya hazırlanıyor. Peki Sevmek Yüzünden filmi ne zaman çekilecek? Sevmek Yüzünden filmi nerede çekiliyor? Sevmek Yüzünden filminin konusu ne? Sevmek Yüzünden filminde kimler rol alacak? Sevmek Yüzünden filmi ne zaman vizyona girecek? Sevmek Yüzünden filmi uyarlama mı? Ayça Ayşin Turan kimdir? Serhat Teoman kimdir?

Volkan Usta
17 Kasım 2023 - 14:06
Kültür Sanat

Son olarak Fox'un Kader Bağları dizisiyle ekrana gelen Ayça Ayşin Turan yeni bir proje için kolları sıvadı. Peki Turan'ın yeni projesi ne? Güzel isim hangi başarılı oyuncuyla partner oluyor? İşte detaylar!

Ayça Ayşin Turan yeni bir sinema filmi için sete çıkmaya hazırlanıyor. Senaryosu ve yönetmenliğinde Ahmet Kapucu imzası taşıyan, Sky Film – PRT Film- 2518 Film yapım şirketlerinin ortaklığında çekilecek olan “Sevmek Yüzünden” adlı filmin yapımcılığını Emre Oskay, Fatih Ay ve Ahmet Kapucu üstleniyor.

23-11/17/yeni-proje-1700220938.jpg

Ayça Ayşin Turan'ın “İdil” rolüne hayat verecek filmde Turan’ın partneri için ise Serhat Teoman’la anlaşıldı. Teoman “Ömer” rolünü canlandıracak. Filmin kadrosunda ayrıca Ali Gözüşirin “Kerem” ve Ali Yoğurtçuoğlu “Yiğit” karakterleriyle yer alacak. Romantik komedi türündeki film Kıbrıs’ta çekilecek.  

Romantik komedi türündeki filmde, İdil yılın gelinliğini tasarlamak için yola çıkar, fakat bir anda kendini bu dügüne engel olma mücadelesinin içinde bulur. Bunu bir genç kızı yanlış evlilikten döndürmek olarak dillendirse de aslında bu olay İdil ve eski sevgilisi arasında gecikmiş bir hesaplaşmadır.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin