Kubilay Aka'dan aşk itirafı!

Zaferin Rengi filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan oyuncu Kubilay Aka'dan gelen aşk itirafı ortalığı karıştırdı. Aka, hayranıyla aşk yaşayabileceğini söyledi ve ekledi: "İnsanları ayırmayı doğru bulmuyorum. Önemli olan kalp ve duygudur."

ozan
17 Kasım 2023 - 15:02
Magazin

Oyuncu Kubilay Aka, 16 Şubat 2024'te vizyona girecek Zaferin Rengi filmiyle seyircisiyle yeniden buluşacak. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Aka, filmde bir Fenerbahçeli olarak yer almanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

23-11/17/ekran-goruntusu-2023-11-17-151030.png

Zaferin Rengi filminde yer almasaydı içinde ukde kalacağını belirten Kubilay Aka, "Hem Fenerbahçeli hem de bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu filmde olmak benim için bir görevdi" açıklamasında bulundu.

23-11/17/kd.jpg

'İnsan Ayırmıyorum'

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Kubilay Aka, hayranıyla aşk yaşayabileceği konusundaki sözlerine de açıklık getirdi:

İnsan ayırmıyorum demiştim aslında. ‘Aman hayranımmış, aman ünlüymüş’ bu şekilde insanları ayırmayı doğru bulmuyorum. Önemli olan kalp ve duygudur. Ben duruma bu şekilde bakıyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin