Burçin Göksu'dan Buse Varol paylaşımı: "Beni iteklemeyecektin şeytan gelin!"

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Alişan ve Buse Varol çifti evlerindeki ilk misafirlerini ağırlamaya başladılar bile... Dün akşamki misafirleri olan Burçin Göksu'nun Buse Varol ile oynadığı oyun sonrasında paylaştığı video sosyal medyadaki takipçilerini ikiye böldü...

Nurşah
30 Mayıs 2018 - 16:10
Magazin

Alişan - Buse Varol çifti dün akşam Hakan Akkaya, Burçin Göksu ve Çağla Şıkel'i evlerinde ağırladı... Buse Varol ile Burçin Göksu evin koridorunda ayakları bağlı bir şekilde yarış yaptılar. Alişan tarafından kayda alınan bu görüntüler sonrasında,  Burçin Göksu'nun "Beni iteklemeyecektin şeytan gelin. Bedelini ağır ödersin" sözleri ile sosyal medya hesabı instagramda paylaştığı o anlar takipçilerini ikiye böldü...

İşte o paylaşım!

  

Takipçileri yorum yağmuruna tuttu!

Türk ünlülerinin aranan makyözü Burçin Göksu'nun ingstagram hesabında paylaştığı bu görüntüler, sosyal medyada takipçilerini ikiye böldü. Kimi takipçileri Varol'a yapılan hareketin hiç de hoş olmadığını savunurken kimi takipçileri ise bu görüntüleri eğlenceli ve bunların oldukça doğal görüntüler olduğunu söyledi...

 18-05/30/buse-varol.jpg

Buse Varol kimdir?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol, an itibariyle 28 yaşındadır. Manisalı olan güzel oyuncunun boyu 1.73 cm’dir. Eğitim Fakültesi mezunudur. Miss Turkey güzellik yarışması ile adını duyurmuş, yarışmadan önce de 2 sene öğretmenlik yapmıştır. Yarışmaya katılmaya son anda karar vermiş ve son gün başvurmuş. Yarışma için en çok kuzenleri Ali ve Elif kendisini desteklemiş. Başvuru yaptığı sırada ailesinin haberi yokmuş. Yarışmaya çağırılınca ailesi öğrenmiş ve çok desteklemişler.

Yarışmanın ardından bir süre boyunca modellik yapmış ardından da televizyon ekranlarında kendisini göstermiştir. İlk rol aldığı yapım 2013 senesinde yayınlanan Tozlu Yollar adlı dizidir. Ardından Şehrin Melekleri, Kış Güneşi, Sevda Kuşun Kanadında ve Dostlar Mahallesi dizilerinde de oyuncu olarak yer almıştır. 

18-05/30/buse-varol-alisan.jpg

Güzel oyuncu, bir dizi setinde beraber çalıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturmuştur. Olaylı bir birlikteliğin ardından gelinen bu nokta, Türk magazin gündeminin son zamanlarındaki en büyük haberlerinden birisi haline gelmiş ve çok konuşulmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin