Talat Bulut Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Mucize 2'de!

Son olarak Yasak Elma dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Talat Bulut Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filmi ile sinemaseverler karşısına çıkacak!

Nurşah
30 Mayıs 2018 - 17:35
Magazin

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut yeni bir film ile sinemaseverler karşısında olacak!

 18-05/30/talat-bulut-mucize-2.jpg

Talat Bulut, Mucize 2'nin kadrosunda yer alacak!

Yasak Elma bu sezonun en başarılı dizi projeleri arasında gösteriliyor. Yayın günü olarak pazartesiyi seçen dizi, Söz ve Çukur gibi dişli rakipleri arasından sıyrılıp reyting listesinde zirveye doğru tırmanıyor. Dizinin bu kadar çok izlenmesinde öyküsü kadar usta oyuncuların da payı var... Oyuncu kadrosunda yer alan başarılı isimlerin pek çok projesini gerek sinemada gerek de televizyon ekranlarında beğeni ile izledik. Bu isimlerden birisi de Talat Bulut...

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Halit Argun karakteri ile usta oyunculuğunu gözler önüne seren Talat Bulut şimdi de sinema ekranlarında kendisine hayran bırakacak... Yetenekli oyuncuyu ilerleyen aylarda Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi Mucize 2'de vizyonlarda izleyeceğiz. Talat Bulut, ilk filmin kadrosunda da Mahir Öğretmen karakteri ile yer almıştı...

 

 18-05/30/mucize-2-talat-bulut.jpg

Mucize 2'nin çekimlerine ilerleyen aylarda başlanacak

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yazıp hem de oynadığı Mucize filmi izleyicilerden büyük bir beğeni toplamıştı. 2015 senesinde vizyonlarda yer alan filmin devamı Mucize 2'nin öyküsü ise ilk filmden yedi sene sonrasında geçecek! 

Büyük bir merakla beklenen filmin çekimlerine ise önümüzdeki sonbahar aylarında başlanması planlanıyor... İlk film 4 milyon kişi tarafından sinema salonlarında izlenerek büyük bir başarıya imza atmıştı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin