BBC One dizisi The Split 2. sezon onayını aldı!

BBC kanalının hukuk draması The Split için resmi 2. sezon onayı kararı çıktı. The Split 2. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
30 Mayıs 2018 - 18:18
Gündem

Abi Morgan'ın yaratıcısı olduğu BBC One'ın hukuk türündeki dizisi "The Split" yola devam ediyor!

THE SPLIT'E RESMİ 2. SEZON ONAYI!

İngiltere'deki altı bölümlük ilk sezonunun yayınını 29 Mayıs'taki sürprizlerle dolu sezon finali bölümüyle tamamlayıp geçtiğimiz hafta A.B.D.'de Sundance TV'de izleyicilerle buluşmaya başlayan dizi için BBC yönetimi resmi 2. sezon kararını açıkladı.

18-05/30/the-split-bbc-one-twitter.jpg

THE SPLIT 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkinci sezonun resmi yayınlanma tarihi henüz belli değil ancak yeni sezon bölümlerinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Dizinin yaratıcı ismi Morgan yeni sezon onayı hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Noble, Hale ve Defoe'nun dünyası ile Hannah'ın yaşamı ve kız kardeşleriyle bir kez daha rastlaşacağımız The Split'i ikinci sezonu için geri döndürmek bir zevk ve ayrıcalık. BBC ve izleyicilerin coşkusuna teşekkür ederiz. 2019'da görüşmeyi dört gözle bekliyoruz."

BBC Drama Bölümü Başkanı Piers Wenger ise diziyi "modern, orijinal, cesur ve ekranlardaki başka hiçbir yapıma benzemeyen bir dizi" olarak nitelendirdi.

18-05/30/the-split-poster.jpg

Kadın karakterleri merkezine alan hukuk draması Londra'nın boşanma hukuku dünyası çemberinde geçerken; hikaye, kendi bakış açılarından modern evlilik ve boşanma davalarına bakan Defoe ailesinin avukat üyelerine odaklanıyor. Uzak kaldıkları babaları Oscar'ın (Anthony Head) seneler sonra ortaya çıkmasıyla birlikte aile üyelerinin hayatı altüst olacaktır!

Nicola Walker (Last Tango in Halifax), Meera Syal, Stephen Mangan (Episodes), Fiona Button (Lip Service), Deborah Findlay, Annabel Scholey (Being Human), Anthony Head (Buffy the Vampire Slayer), Barry Atsma ve Stephen Tompkinson'ı (DCI Banks) oyuncu kadrosunda bulunduran The Split, ilk sezon açılışını 6 milyon izleyici ile yaparak dikkat çekmiş, bir ay içinde iPlayer uygulamasıyla 2.2. milyon izleyiciye ulaşmıştı.

18-05/30/the-split-dizisi.jpg

BBC one için Sister Pictures'ın SundanceTV ortaklığında hazırladığı The Split'in ilk sezon yürütücü yapımcı kadrosunda Featherstone, Morgan, yönetmen Jessica Hobbs, Lucy Richer ve Lucy Dyke yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin