HBO'dan yeni bir antoloji dizisi geliyor: You Know You Want This

The Leftovers ekibinden HBO için yeni bir dizi geliyor. You Know You Want This dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
31 Mayıs 2018 - 11:00
Gündem

Kaliteli ve dünya çapında fenomen olmuş birçok diziye sahip kablolu televizyon kanalı HBO, "You Know You Want This" isimli antoloji türünde yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

18-05/31/you-know-you-want-this-kitabi.jpg

"YOU KNOW YOU WANT THIS" KONUSU

Kristen Roupenian'nın gelecek sene başalarında raflardaki yerini alacak kısa hikaye derlemesinin The Leftovers senaristleri Carly Wray ve Lila Byock ikilisince uyarlanmasıyla ortaya çıkacak dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Wray ve Byock'ın üstlendiği You Know You Want This'in hikayesi; cinsiyet, cinsellik ve güç temaları ekseninde türler arasındaki karmaşık, çoğunlukla karanlık ve eğlenceli bağlantıları keşfetmeye odaklanacak.

18-05/31/you-know-you-want-this-yapimcilari.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ EKİP

Proje, Wray'ın HBO ile olan anlaşmasının bir parçası olarak geliştiriliyor.

Byock ve Wray ikilisi yakın geçmişte kanalın The Leftovers isimli dizisinde birlikte çalışmışlardı.

18-05/31/kristen-roupenian.jpg

Yazarlık kariyerine AMC'nin Mad Men dizisinde başlayan Wray son olarak Westworld'ün ikinci sezonunun yapımcı kadrosunda yer aldı. Lila Byock ise Lindelof'un yaklaşmakta olan Watchmen dizisinin yapımcı, Hulu'nun yaklaşmakta olan Castle Rock dizisinin ise yazar ekibinde yer alıyor.

You Know You Want This dizisinin uyarlama senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin