Kalbimin Sultanı Anna (Aleksandra Nikiforova) kimdir?

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kalbimin Sultanı Anna karakterini canlandıran Rus oyuncu Aleksandra Nikiforova kimdir? Kaç yaşında, şimdiye kadar rol aldığı yapımlar ve hakkında merak edilenler...

Nurşah
30 Mayıs 2018 - 15:35
Kültür Sanat

Maya Productions International'ın yapımcılığını üstlendiği uzun süredir merakla beklenen dizinin ilk tanıtım fragmanı geçtiğimiz akşam izleyici karşısına çıktı. Fragmanda tanıdık isimlere daha önce ekranlarda görmediğimiz yüzler de eşlik ediyordu. Kalbimin Sultanı Anna karakterini canlandıran Alexandra Nikiforova kimdir?

18-05/30/kalbimin-sultani-oyunculari-kimler-1527680704.jpg

Alexandra Nikiforova kimdir?

Kalbimin Sultanı dizisinde Anna karakteri, Saray'ın iç işlerini öğrenmesi için gizlice içeri alınan bir ajandır. İlkel olarak adlandırdığı bu hareme girmek zorunda kalan Anna, kendisini ancak masallarda yaşanabilecek bir aşkın ortasında bulacaktır.

18-05/30/alexandra-nikiforova-kimdir.jpg

Star Tv'nin yeni dizisinde Anna karakterini canlandıran Alexandra Nikiforova 1993 yılında Rusya'da dünyaya gelmiştir. 1.66 boyunda olan güzel oyuncunun dizideki partneri ise son olarak Şahane Damat adlı dizide izlediğimiz Ali Ersan Duru'dur...

18-05/30/alexandra-nikiforova.jpg

Rus güzel, daha önce Rus televizyonu ekranlarında çeşitli projelerde yer almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise bir Rus yapımı olan 2014 yılında Otpusk po Raneniju isimli proje ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Leningrad 46, Kumir ve Doktor Richter isimli projelerde rol aldı.

18-05/30/aleksandra-nikiforova.jpg

İlerleyen günlerde Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Kalbimin Sultanı, güzel oyuncunun Türkiye'deki ilk dizi projesi olacak. Aleksandra Nikiforova canlandıracağı Anna karakteri için Türkçe dersleri almış!

Kalbimin Sultanı Tanıtım Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin