Kalbimin Sultanı oyuncuları hakkında! Dizi ne zaman başlayacak?

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz akşam ilk tanıtım fragmanı ile izleyici karşısına çıkan dizinin oyuncuları hakkında merak edilenler! Kalbimin Sultanı ne zaman başlayacak?

Nurşah
30 Mayıs 2018 - 14:27
Kültür Sanat

Haziran ayının gelmesi ile sevilen yapımlar sezon finali yaparak bir süreliğine izleyicilerine veda ederken, oldukça eğlenceli yaz dizileri de ekrana gelmek için gün sayıyor. Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kalbimin Sultanı oyuncuları kimler? Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak?

18-05/30/kalbimin-sultani-oyunculari-kimler.jpg

Kalbimin Sultanı oyuncuları

"Cihanı Saran Bir Aşk Masalı" sloganı ile önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Türk ve Rus isimlerini bir arada göreceğiz. Başrolde Aleksandra Nikiforova'yı Anna rolü izleyeceğimiz Kalbimin Sultanı dizisinde güzel isme Mahmud karakteri ile Ali Ersan Duru eşlik edecek...

18-05/30/kalbimin-sultani-oyuncular-1527678599.jpg

Merakla beklenen çifte Emel Çölgeçen, Tansel Öngel, Beste Kökdemir, Tuncel Salman, Taner Rumeli, Bülent Seyran, Sadi Celil Cengiz gibi yetenekli Türk oyuncuları eşlik edecek. Bu isimlerin yanısıra kadroda Rusya'nın tanınmış oyuncuları olan Shcherbina Dmitry, Rudensky Andrey ve Sokolovsky Alexander da yer alıyor...

18-05/30/kalbimin-sultani-ne-zaman.jpg

Kalbimin Sultanı ne zaman başlıyor?

Maya Film imzası taşıyan dizi aslında 2017 senesinden beri izleyici karşısına çıkartılmayı bekliyordu. İlk olarak TRT ekranlarında gösterileceğine dair çeşitli söylentiler bulunan dizinin Star Tv ile anlaşmasının ardından ilk tanıtım fragmanı da ekranlarda dönmeye başladı...

Geçtiğimiz aylarda yaşanan set kazaları ile gündeme gelen Kalbimin Sultanı, Star ekranlarında yayınlanan dizilerin sezon finali yapmasının ardından en kısa sürede izleyici karşısına çıkartılacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

güncelleme: Merakla beklenen dizinin ilk bölüm yayın tarihi belli oldu! Kalbimin Sultanı 13 Haziran 2018 Çarşamba günü 1. bölümü ile izleyici karşısına geçecek!

Kalbimin Sultanı tanıtım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin