Burçin Terzioğlu 'Turki Extra'ya konuk oldu!

Burçin Terzioğlu ile sohbet...

resim yok
24 Mart 2014 - 10:17
Röportaj

Dizi ve sinema oyuncusu Burçin Terzioğlu, rol aldığı 'Merhamet' dizisindeki ağlama sahnelerinin çok beğenildiğini anlatırken, "Herkese, 'Ne güzel gülüyorsun, ne güzel oynuyorsun' denir. Bana, 'Ne güzel ağlıyorsun' deniliyor. Ben 'çirkin ağlayan' bir insanım. Büyük ihtimal orada bir samimiyet yakalıyorlar" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC4'te Liana Dahdouh'un İstanbul'da hazırlayıp sunduğu 'Turki Extra' programında bu hafta, 'Kadın İsterse' dizisinde ‘Demet,' 'Fırtına' dizisinde 'Zeynep', 'Ezel' dizisinde ‘Azad Karaeski' ve son olarak ‘Merhamet' dizisinde 'Deniz' karakterini canlandıran Burçin Terzioğlu ile röportaj yapıldı.

 

''BU KADAR...''

Terzioğlu, önceleri 'Merhamet'te canlandırdığı 'Deniz' karakterinin bu kadar sevilip, kabul göreceğini beklemediğini anlattı.

 

'Ezel' dizisindeki 'Azad Karaeski' karakterinin duruş ve tavrı ile daha erkeksi, 'Merhamet'teki 'Deniz'in ise daha dişi kadınsı olduğunu anlatan Burçin Terzioğlu, iki karakterin kendisiyle özdeşleşen tarafının sağlam, güçlü duruş olduğunu anlattı.

 

AĞLAMA SAHNELERİ HAKKINDA NE DEDİ?

Terzioğlu, ağlama sahnelerinin beğenilmesine ilişkin şöyle dedi:

"Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Aslında 'çirkin ağlayan' bir insanım. Ekranda güzel görünme, iyi durma gibi derdim yok. Sahne ne gerektiriyorsa onu yapıyorum. Yüzünde mimikleri olan çok rahat oynayan bir insanım. ‘Çirkin ağlamamda' büyük ihtimal bir samimiyet yakalıyorlar."[reklam]

Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la 2008 yılında evlenen Burçin Terzioğlu, yoğun iş tempoları nedeniyle eşi ile bir araya gelebildikleri zamanlarda ayrı film arşivlerini izlemeyi, birlikte tatile gitmeyi fotoğraf çekmeyi sevdiklerini söyledi.

 

EVLİLİĞİ HAKKINDA

Terzioğlu, evliliklerinin 6'ncı yılında sorunsuz devam ettiğini vurgularken, "Diğer evli çiftlerden pek farkımız yok aslında. İlişkimizin yürüyor olması çok soruyor. Çok göz önünde olduğumuz için 'Yürümez' deniliyor. Herkes gibi bir evliliğimiz var. Bunun bir sırrı yok" dedi.

Terzioğlu, Arap dünyasında da çok sevilen, kendisinin de rol aldığı 'Ezel' dizisine 20'nci bölümden itibaren dahil olduğunu, ekipteki tüm isimlerle görüşmeye devam ettiğini anlatırken;

"Seneler sonra Ezel'i açıp baktığımda yıllar sonra gurur duyduğum bir iş" dedi.

Burçin Terzioğlu, Kenan İmirzalıoğlu için de, "Dünya iyisi çok tatlı. Çok iyi bir insan, çok iyi bir oyuncu" diye konuştu.

 

 

'MERHAMET'İN FİNAL KUTLAMASI OLAYLI GEÇTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin