Burçin Terzioğlu ve Engin Altan'lı Kurşun dizisinin ekibi bir araya geldi!

Fox ekranlarının yeni sezon dizisinden ilk ekip fotoğrafı geldi.

Merve Mutlu
04 Eylül 2019 - 13:53
Yeni Bölüm

Başrollerinde Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Engin Altan Düzyatan ile başarılı ve güzel oyuncu Burçin Terzioğlu'nun rol alacağı Kurşun dizisinin oyuncuları, okuma provası için bir araya geldiler ve ilk ekip fotoğrafı paylaşıldı. 

19-09/04/kursss.png

Kadrosunda aynı zamanda; Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Engin Şenkan, Şebnem Dilligil ve Begüm Akkaya'nın da dahil olduğu ekip, ilk kez okuma provasında bir araya geldi. 1970'li yıllarda Türkiye'yi kasıp kavuran bir savcı olan Marlon Kemal’in hayat hikayesini konu alacak olan dizide, Orhan adında bir Cumhuriyet Savcısının, Leyla adında bir kıza aşık olması ve ülkenin dönemsel şartları ve zorlukları gözler önüne serileceği dönem dizisinin son hazırlıkları da tamamlanıyor. 

Kurşun dizisinin ekibinden ilk kare!

19-09/04/kursun-kadro.jpg

Most Yapım imzası ile Fox ekranları için hazırlanan dönem dizisinin hazırlıkları devam ederken, dizinin oyuncuları da okuma provasında bir araya geldiler. Murat Can Oğuz ve Burak Arlıer'in yönetmen koltuğunu paylaştığı, Çisil Hazal Tenim, Kerem Deren ve Ayberk Çınar'ın da senaryosunu kaleme aldığı dizi, yakında izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin