Vuslat dizisinden yeni sezon tanıtımı geldi! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Farklı konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile gönüllere taht kuran Vuslat dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım videosu geldi!

Nurşah
04 Eylül 2019 - 14:03
Gündem

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat'ın yeni sezon heyecanı için bekleyiş devam ediyor. Dizinin merakla beklenen yeni sezonundan ilk tanıtım videosu izleyici ile paylaşıldı!

19-09/04/vuslat-yeni-sezon-tanitimi.jpg

Vuslat'ın yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Baran Bölükbaşı ve Erdem Akakçe gibi sevilen isimlerin yer aldığı Vuslat dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor. Yaz döneminin bitmesinin ardından sete geri dönüş yapan Vuslat dizisi ekibi yeni sezon için ilk hazırlıklarını tamamladı bile...

19-09/04/vuslat-dizisinin-yeni-sezon-tanitimi.jpg

TRT 1 ekranlarında her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam edecek olan Vuslat'ın yeni sezonundan ilk tanıtım videosu izleyici ile buluşturuldu. Yayın tarihi için ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin yeni bölümlerinin başlangıç tarihi belli olduğunda sizlerle paylaşacağız... 

Vuslat yeni sezon fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin