Burcu Biricik reklam ücretini bağışladı!

Oyuncu Burcu Biricik'ten alkış toplayan hareket! Burcu Biricik ne kadar bağış yaptı? Burcu Biricik nereye bağış yaptı? Burcu Biricik kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Burcu ne? Eşi kimdir? Boyu kaç cm? Kaç kilo? Camdaki Kız Nalan kimdir?

Pınar Alçiçek
08 Haziran 2023 - 12:00
Magazin

Kazandığı reklam ücretinin tamamını bağışlayan ünlü oyuncu Burcu Biricik, bu hareketiyle takdir topladı... Peki Burcu Biricik ne kadar bağış yaptı?

23-06/08/csfntsnak0wjiralt0oddw.jpg

2 MİLYON TL'LİK BÜYÜK BAĞIŞ!

Babasız büyüyen 34 yaşındaki Burcu Biricik, kendisiyle bağdaştırdığı kız çocukları için hassasiyetini konuşturarak büyük bir bağış gerçekleştirdi. Bir kozmetik markasından kazanacağı 2 milyon TL’lik reklam ücretini kız çocuklarının eğitimini destekleyen bir vakfa bağışlayan oyuncu, yüzü gibi kalbinin de güzel olduğunu kanıtlamış oldu.

Burcu Biricik kimdir? Babasıyla neden görüşmüyor?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

23-06/08/burcu-biricik-1-qfdh-1686216008.jpg

Annesi ve babası çok küçük yaşta boşanan Burcu Biricik, bugüne dek babasıyla hiç görüşmedi. Anneannesi, dedesi ve dayısıyla büyüyen oyuncu, okul masraflarını karşılamak için garsonluk ve palyaçoluk yaptı. Ağabeyinin kendisini okutmak için liseden sonra çalışmak zorunda kaldığını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin