Kıvanç Tatlıtuğ, Fatih Terim paylaşımıyla yine gündemde!

Galatasaray'ın efsanesi Fatih Terim, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile bir araya geldi. Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Fatih Terim kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ nereli? Burcu ne? Boyu kaç cm? Eşi kimdir? Çocukların adı ne?

Pınar Alçiçek
08 Haziran 2023 - 11:13
Magazin

39 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eski milli futbolcu Fatih Terim ile buluştu. O buluşmadaki kareyi sosyal medya hesabından paylaşan ikili, sosyal medyada gündem oldu. 

23-06/08/signal-2023-06-08-094047_002-1686212426.jpeg

Tatlıtuğ; o paylaşımda "Canım Fatih abim. Kıymetlim. O bir tane, başka yok. Hayranıyım ve hastasıyım" notlarına yer verirken, Terim; notsuz bir paylaşım yapmay tercih etti!

Bu paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları, "İki Adanalı bir araya gelmemeliydi!", "Adanalı buluşması ortalığı yıktı!" yorumlarında bulundu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin