Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yeni dizisi Kuzgun'dan ilk fragman geldi!

Sevilen oyuncular Burcu Biricik ve Barış Arduç'un merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'dan ilk fragman geldi!

Nurşah
28 Ocak 2019 - 12:30
Yeni Bölüm

Televizyon ekranlarının sevilen iki ismi Burcu Biricik ve Barış Arduç'u bir araya getiren Kuzgun dizisinden ilk fragman izleyicinin beğenisine sunuldu!

 

Kuzgun dizisinden ilk fragman geldi!

Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yanında Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Caner Şahin, Levent Ülgen ve Ahsen Eroğlu gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

19-01/28/kuzgun-dizi-ilk-fragman.jpg

Kara Sevda dizisinin ödüllü senaristi Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın kaleme aldığı büyük bir merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce yer alıyor. Ekrana gelen fragmanda ise Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun karakterinin, "Benim adım Kuzgun. Ölümüm üç gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Ben de unutmadım. Ben, Akça Kuzgun. Geri döndüm..." sözleri diziye dair heyecanı daha da artıracak gibi görünüyor... Ay Yapım imzası taşıyan dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin