Çukur dizisinde sular durulmuyor! Yine ortalık karışacak..

Show ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da yine ortalık karışacak.

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 14:01
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Ercan Kesal gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Çukur dizisi, heyecan dolu bölümler ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

Çukur dizisi bu akşam 2. sezonun 17. bölümüyle ekrana gelecek. Yamaç’ın hastanede hayat mücadelesi devam ederken Çukur’da da sular durulmayacak. Karakuzular Çukur’dan çıkmış olsa da Çukur’un çocukları arasındaki tansiyon giderek yükselecek. Selim’le yüzleşen Sena, çok önemli bir gerçekle karşı karşıya kalacak. Oğlu Yamaç’ın başından bir an bile ayrılmayan Sultan’ın hastanede Meliha’yla yüz yüze gelmesi eski defterlerin açılmasına neden olacak.

 19-01/28/kr.png

Cumali'nin, kardeşi Kahraman'ı öldüren Vartolu Sadettin'e olan öfkesi de bir türlü dinmiyor. İki kardeş arasındaki mücadele büyürken, mahallenin durumunu bizzat gören Vartolu, Cumali’den düzeni sağlamasını isteyecek, kendisi de kontrolü elinden bırakmayacak. Çukur’da Mahsun, her yerde Çeto’yu ararken; Cumali ve Vartolu, Salih’in, başta Meke olmak üzere Çukur’un çocuklarıyla buluşma anı silah sesiyle kesilecek. Yamaç’ı kimin vurduğu gerçeğine de adım adım yaklaşılacak.

19-01/28/ukur-cmu.png

Büyük bir çatışma sahnesinin yaşanacağı Çukur dizisi, 2. sezon 17. bölümüyle bu akşam Show tv'de olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin