Sıla ile kendisini darp eden Ahmet Kural arasında yeni bir dava başlıyor!

Şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural arasında yeni bir dava başlıyor!

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 14:15
Magazin

Aylar önce başlayan Sıla ve Ahmet Kural davası yeni bir boyut kazandı. Kendisini darp ettiği için mahkemeye başvuran Sıla, yeniden Ahmet Kural'a dava açıyor. 

Sıla ve Ahmet Kural davası kapsamında, Sıla'nın aslında şiddet görmediği iddiası için sunulan Sıla'nın şarkı söylerkenki hallerine ait video kaydı, yeni bir dava konusu oldu. Tüm medyada yayınlanan görüntülerde Sıla, olay gecesi olduğu ileri sürülen günde şarkı söylüyor ve yüzünde hiçbir iz bulunmuyordu. 

Ahmet Kural ile avukatının, dava dosyasına giren görüntüleri keserek soruşturmayı manipüle etmeyi amaçladıklarını iddia eden Sıla Gençoğlu, savcılığa şikayette bulundu.

19-01/28/sila.jpg

Sözcü'den Ümit Türk'ün haberine göre; Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Kural ile avukatının, olaydan 18 saat sonra bir ortamda şarkı söylerken çekilen videosunun üzerinde tahrifat yaptıklarını iddia etti. 

"Ahmet Kural video kaydı ile oynadı avukatı da basına servis etti!"

Sıla Gençoğlu adına avukatı tarafından verilen yeni şikayet dilekçesinde: Sıla’nın yüzündeki morlukların göründüğü 6 saniyelik kısmın kesilerek, videonun tahrif edildiği, bununla da soruşturmada manipülosyan yapılmak istendiğinin amaçlandığı ileri sürüldü. Dilekçede, Ahmet Kural hakkında, “Adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ile suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçlamalarından, avukatı hakkında da, bu suçlamaların yanı sıra, “Görevi kötüye kullanma” suçlamasından soruşturma başlatılması talep edildi.

Bilirkişi Sıla'nın iddiasını doğruladı!

Savcılık aşamasında alınan bilirkişi raporunda, videonun orijinal halinin 32 saniye olduğu, Ahmet Kural avukatının dosyaya sunduğu videoda ise 6 saniyenin eksik olduğu ve 26 saniye olarak ulaştırıldığı kaydedildi. Raporda, eksik olan kısımda Sıla’nın, ‘sol gözüne yakın bir bölgede yanağının üzerinde ten rengine göre farklı renkte olan kısımların olduğu’ tespitine yer verildi.

19-01/28/silaaaa.jpg

Ahmet Kural’ın avukatının, video görüntüsünün, ilk yayınlayan kanaldan alıp dosyaya sunduklarını belirtmesi üzerine savcılık, söz konusu televizyon kanalına bir yazı yazdı. Kanaldan savcılığa gönderilen cevap yazısında, videonun Ahmet Kural’ın avukatı tarafından kanala iletildiğinin bildirildiği öğrenildi.

Ahmet Kural hakkında, Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiası ile, 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. İlk duruşma ise 7 Mart’ta yapılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin