Söz dizisi oyuncuları Hakkari'deki askerlerimizi ziyaret etti!

Star Tv ekranlarının bir fenomen haline gelen dizisi Söz'ün sevilen oyuncuları Hakkari'deki askerlerimizi ziyaret etti!

Nurşah
28 Ocak 2019 - 14:26
Gündem

Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan Söz dizisi oyuncuları Hakkari'deki askerlerimize anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi... İşte detaylar!

19-01/28/soz-dizi-oyuncular-hakkari-ziyaret.jpg

Söz dizisi oyuncularından anlamlı ziyaret!

Söz dizisinin başarılı oyuncuları Hakkari Dağlıca Gevana Kurki Üs Bölgesini ziyaret etti... Dizinin sevilen isimleri Aytaç Şaşmaz, Nihat Altınkaya ve Görkem Sevindik'in katılımı ile gerçekleştirilen ziyareti vatani görevini yapmakta olan askerlerimize büyük bir moral kaynağı oldu...

19-01/28/soz-dizi-oyunculari-hakkari.jpg

Sevilen 3 oyuncu tüm günü askerlerimizle geçirdi ve onlarla sohbet etti. Aytaç Şaşmaz sosyal medya hesabı üzerinden bu ziyareti anlamlı sözlerle özetledi:

Aşırı soğuk,zor şartlar da cabası..Ama bütün bunlara rağmen onlar yılmadan, vazgeçmeden,pes etmeden ordalar hatta her yerdeler.Zamanında çok çabalamışlar ve şimdilerde o korkulucak ve adım atılamıcak yerler tertemiz ve yine onlar sayesinde huzur dolu.Onlar kim derseniz de onlar Mehmetçiğimiz!

Bizi o ailenin içine gülen sıcacık yüzlerle karşıladığınız ve aldığınız için tekrardan teşekkür ederiz.

İzlemek,görmek başka fakat orda kahramanlarımızın neler yaşadığını birerbir görüp hissetmek bambaşka..

Siz oldukça biz varız.

‘Ne mutlu Türküm diyene! ‘

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin