Çarpışma dizisinde kim ölecek? Ortalık karışıyor!

Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölümü heyecanı zirveye taşıyacak.

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 14:46
Yeni Bölüm

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı, Onur Saylak, Rojda Demirer ve Merve Çağıran gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Çarpışma dizisinin yeni bölümünde heyecanın dozu artacak. 

Çarpışma dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanı çok dikkat çekici başlıklar açarak izleyicilerde büyük merak uyandırdı. 

19-01/28/kivanct.png

Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Kadir Adalı karakteri, Veli'nin kendisinden hâlâ ne istediğini anlamaya çalışır. Zeynep ise "Senin mutsuz olmanı istiyor" der. Kadir ve Zeynep birbirlerine sımsıkı sarılıyorlar. Zeynep, Kadir'e "Veli'ye inat yeniden seveceksin, iyileşeceksin. Anneni bulacağız ona sımsıkı sarılacaksın" sözleriyle güven ve güç veriyor. 

19-01/28/saril.png

"Sınanmadan aile olunmuyor. Ben sınandım ve kaybettim. Sizin neyiniz eksik? Biri ölecek dediğimde Galip ölmüştü. Şimdi bir daha söylüyorum. Biri ölecek. Eee hangisini seçiyoruz?" sözleriyle birini öldüreceğini söyleyen Veli, öfke ve nefret kusarken, Zeynep, Cemre ve Kerem’in annesi Serpil’in tehlikede, Kadir ve Kerem’in ise endişeli olduklarının görüldüğü tanıtımda, çekilen ve patlayan silahlar gerilimin yükseleceğine işaret ediyor.

İntikamından vazgeçmeyen ve öfkesi asla dinmeyen Veli'nin sıradaki kurbanı kim olacak sorusunun cevabı ise, Çarpışma dizisinin yeni bölümünde ortaya çıkacak. Çarpışma dizisi yeni bölümüyle 31 Ocak Perşembe akşamı saat 20:00'da Show'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin