Burcu Biricik'in yeni dizisi Fatma'ya Gökçe Eyüboğlu da katıldı!

Sevilen oyuncu Gökçe Eyüboğlu yeni dizi ile geliyor.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2020 - 11:01
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı Kadın dizisinde bir pavyon şarkıcısını canlandıran başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu, yeni bir dizi ile setlere dönmeye hazırlanıyor. 

20-07/24/gokce-eyuboglu.jpg

Kadın duygusundaki kah duygusal kah eğlenceli sahneleri ile büyük bir beğeni toplayan oyuncu Gökçe Eyüboğlu oldukça sevilen bir isim olmuştu. Beğenilen isim, hazırlıklarına başlanan ve Netflix'in Türkiye'nin ilk seri katil hikayesinin anlatılacağı ve başrolünde Fatma karakteri ile Burcu Biricik'in yer alacağı Fatma dizisinde rol alacak. 

Fatma dizisinin konusu nedir?

20-07/24/burcu-biricik.jpg

Sıradan bir hizmetçi olan Fatma'nın kocası Zafer hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolacak. Kocasını aramaya koyulan Fatma ise bu sırada hiç beklenmeyen bir cinayet işleyecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin