Merve Mutlu
24 Temmuz 2020 - 11:20
Gündem

YouTube’da başlayan macerasına BluTv ekranlarında devam eden sevilen dizi Sıfır Bir, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. İlgiyle izlenen yapım, ‘En İyi İnternet Dizisi’ ödülünün sahibi oldu.

20-07/24/sifir-bir-dizisi.jpg

Oyuncu kadrosunda: Cihangir Ceyhan, Kadri Beran Taşkın, Savaş Satış, Onur Akbay, Hiro Hami, Cengizhan Yurdutek, Burak Akyüz, Mehmet Elmas,Salih İnci, Ozan Çiftçioğlu gibi isimlerin bir araya geldiği dizi Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan bir grup gencin hikayesini anlatıyordu. İnternet üzerinden milyonlara ulaşan dizi, Lob’in Turkey tarafından organize edilen 33. Uluslararası Tüketici Kalite Zirvesi Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

20-07/24/sifir-bir.png

Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen ödül töreninde ödülü dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Savaş Satış aldı. Satış, teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “Bizler medya sisteminden çıkarak bir yerlere gelen insanlar değiliz. Serüvenimiz YouTube’da başladı. Hürriyet Mahallesi’yle ortaklaşa yürüdüğümüz bir serüvendi bu. Sonra BluTV’yle kader birliği yaptık. Dizimiz dijitale 6 sezon yayınlandı ve sonra da sinema filmimizi çektik, geçen ocak ayında vizyona girdi. Tüm bunların gururunu yaşıyoruz. Daha iyi, daha orijinal içerikler üretmek adına çalışıyoruz. Bugün burada olduğumuz için de mutluyuz, gururluyuz. Ekibim adına çok teşekkür ederim.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin