Demet Evgarlı Alevlerin Ardında dizisine Dilan Çiçek Deniz de katıldı!

Dilan Çiçek Deniz yeni dizisi ile ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
24 Temmuz 2020 - 11:32
Gündem

Şimdilerde, blutv'de yayınlanmak üzere hazırlanan ve yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını da Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yeni dizi Yarım Kalan Aşklar'da rol alacak olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz yeni bir dizi ile daha anlaştı. 

20-07/24/dilan-cicek-deniz.png

Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Burak Deniz ile birlikte başrolde yer alacak olan Dilan Çiçek Deniz aynı zamanda bir televizyon dizisinde de rol alacak. Güzel oyuncunun eski dizisi Çukur'un yapım şirketi Ay Yapım'ın hazırladığı ve kadrosunda Demet Evgar ile Hazar Ergüçlü'nün de yer alacağı  Alevlerin Ardında dizisi ile imza aşamasında olduğu öğrenildi. Ahmet Katıksız'ın yöneteceği dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin