Burcu Esmersoy evlendi! New York nikahının fotoğrafları haberimizde!

42 yaşındaki güzel sunucu Burcu Esmersoy geçtiğimiz gün, 10 aydır sevgili olduğu Berk Suyabatmaz ile dünyaevine girdi. New York'ta gerçekleşen düğün töreninin fotoğrafları haberimizde yer alıyor! Berk Suyabatmaz kimdir?

Nurşah
15 Mayıs 2018 - 18:21
Kültür Sanat

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Burcu Esmersoy, bir süredir beraber olduğu Berk Suyabatmaz ile New York'ta evlendi. Evliliğini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan Burcu Esmersoy'un ne kadar mutlu olduğu gözlerden kaçmadı... İşte o paylaşımlar!

18-05/15/burcu-esmersoy-evlendi.jpg

Tanıştığımız yerde evlenmek nasipmiş... Bizim mutluluğumuzu paylaşan ve kendi mutluluğu gibi yaşayan herkese çok teşekkürler... Darısı başınıza.. Sevgiler herkese mutluluklar ve milyonlarca teşekkürler. Bu arada bize her konuda yardımcı olan Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu'na çok teşekkür ederiz....

18-05/15/burcu-esmersoy-nikah.jpg

Oldukça sade bir nikah töreni düzenleyen çiftin yakınları da bu düğünde onların yanındaydı... Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz çifti balayı için Monte Carlo'ya seyahat edecek!

18-05/15/burcu-esmersoy-berk-suyabatmaz-1526395578.jpg

Bu mutlu gününde sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulunan ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, iyi dileklerini sunan herkese teşekkürlerini iletti...

18-05/15/burcu-esmersoy-evlilik-1526395939.jpg

Berk Suyabatmaz kimdir?

1978 senesinde Antalya'da dünyaya gelmiştir. Geçmiş dönemlerde magazin dünyasındaki hanımlarla adı çeşitli dedikodulara karışan ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz, Burcu Esmersoy ile dün akşam New York'ta evlenmiştir. Denizcilik sektöründe hatırı sayılır iş adamlarından birisi olan Berk Suyabatmaz kayak sporları ile de ilgilenmektedir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin