Savaşçı Leyla (Lesli Karavil) kimdir?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı'nın yeni karakteri Leyla (Lesli Karavil) kimdir?

Nurşah
15 Mayıs 2018 - 17:27
Kültür Sanat

Fox Tv ekranlarında her pazar günü yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizi gelecek sezon için onay aldı bile... İzleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Savaşçı Leyla karakterini canlandıran oyuncu Lesli Karavil kimdir?

18-05/15/savasci-leyla-lesli-karavil.jpg

Lesli Karavil kimdir?

Fox Tv'nin Savaşçı dizisinde canlandırdığı Leyla karakteri ile ekranlara gelen Lesli Karavil'e sadece oyuncu demek yakışık almaz. Günümüze gelene dek çeşitli tiyatro oyunları ile kendisini göstermiş, yurt dışında yaşayarak hayatı tecrübe etmiş ve kendi çizgisini kendisi belirlemiş, aynı zamanda bir stand-up gösterisine de imzasını atmıştır.

Lesli Karavil, San Francisco'da eğitimini tamamlamıştır. Ardından kendisine gelen iş teklifini kabul ederek New York'ta grafik ve animasyon üzerine çalışmaya başlamıştır. Bir süre sonra ani bir kararla Barcelona'ya taşınan oyuncu, hayatına burada devam etme kararı almıştır. Bu süre zarfında İspanya'da yayınlanan bir dergi olan LeCool ile yolu kesişen Lesli Karavil, bu dergi yayınını Türkiye'ye getirmiştir...

Kendine ait bir stand-up gösterisine sahip olan Lesli Karavil, Adı Mutluluk adlı dizide rol almıştır. Son olarak Savaşçı dizisinde Leyla karakteri ile karşımıza çıkmıştır.

Savaşçı son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin