Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'lı Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosu tamam! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın yer aldığı Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı. Peki Kraliçe dizisi ne zaman ekrana gelecek? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kraliçe dizisi nerede çekiliyor? Kraliçe hangi dizinin uyarlaması? Queen Sugar uyarlaması Kraliçe'nin Deniz'i kimdir? Burcu Özberk kimdir? Kraliçe'nin Ateş'i kimdir? Gökhan Alkan kimdir?

Volkan Usta
01 Mart 2023 - 15:57
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen Queen Sugar dizisinden uyarlanan yeni dizisi Kraliçe yakında izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncuları Gökhan Alkan ve Burcu Özberk olurken, dizinin oyuncu kadrosu ise tamamlandı.

23-03/01/kralice.png

Burcu Özberk’in Deniz, Gökhan Alkan’ın ise Ateş karakterine hayat vereceği diziye en son Zeynep karakteri ile Selin Şekerci, Ali karakteri ile de Özgün Karaman dahil olmuştu.

23-03/01/kralice-2.png

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizide, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konusu işlenirken, dizinin oyuncu kadrosunda; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin