Bursa Bülbülü Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak?

Bursa Bülbülü filmi için çekimler başladı. Ata Demirer'in çok konuşulacak yeni filminin hangi platformda yayınlanacağı belli oldu mu? İddialar neler?

Başarılı komedyen Ata Demirer, tam kendisini özletmeye başlamıştı ki ünlü isimden beklediğimiz haber geldi. Ünlü komedyen özlediğimiz komedi filmlerine bir yenisini ekleyeceğini açıklamıştı. Bursa Bülbülü adıyla karşımıza çıkacak olan yeni komedi filmi için çekimler de kısa süre önce başladı.

Çok başarılı bir kadro ile başlayan çekimler, ünlü komedyenin hayranlarını da heyecanlandırdı. Ata Demirer’in zaman zaman filmin çekimlerinden sahneler paylaştığını da görüyoruz. Açıkçası paylaşılan görseller de şimdiden merak edilen ve öne çıkan karakterler, tiplemeler de oldu. Ama tabii ki en çok merak edilen Bursa Bülbülü filminin nerede ve ne zaman yayınlanacak.

Bursa Bülbülü, Disney+ Türkiye’de mi Yayınlanacak?

Film için nerede yayınlanacak sorusundan başlayalım. Resmi bir açıklama henüz göremedik ama filmin Disney+ platformunda yayınlanması bekleniyor.

Disney+ çok yakın bir süre sonra, 14 Haziran tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlayacak. Zaten yerli yapımlar için bazı haberler gelmeye başladı ama son gelişmelere bakacak olursak sandığımızdan da daha iddialı yapımları platformda görebileceğiz.

En son Kaçış dizisi için bir tanıtım fragmanı paylaşılmıştı. Şimdi Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü’nin Disney+ platformunda yer alacağının iddia edilmesi falan derken, Disney+ epey bir ses getirmeye başladı.

22-05/29/bursa-bulbulu-1.jpg

Diğer merak edilen soru da filmin ne zaman yayınlanacağı sorusuydu. Bu konuda net bir cevap yok. Evet çekimlerin başladığını kesin olarak biliyoruz. Ama ne kadar sürecek bir bilgimiz yok.

Eğer söylendiği gibi proje Disney+ platformunda yayınlanacak olursa, platform 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlıyor.

22-05/29/bursa-bulbulu-2.jpg

İddialar doğruysa ve film bu platformda yayınlanacak olursa, muhtemelen yaz bitmeden yayınlanır diye düşünüyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin