Erdal Bakkal Ölecek mi? 3. Sezonda Var mı?

Leyla ile Mecnun'un yeni sezonunda Erdal Bakkal olacak mı? Yoksa son sezonda gördüğümüz gibi Erdal Bakkal ölecek mi? Yeni sezon için bir gelişme var mı?

Exxen platformunda geri dönüş yapan Leyla ile Mecnun dizisi için heyecanlı bir bekleyiş var. Dizinin 2.sezonu tamamlanalı bir hayli zaman oldu. Yeni sezonun geleceğini de net olarak biliyoruz. Tabii ki yeni sezon için çok merak edilen konular da var. Yeni sezonu beklerken, merak edilen konular hakkında içerikleri sizlerle paylaşım dedik. En çok merak edilen soru tabii ki Erdal Bakkal ölecek mi sorusu olmuştu.

İlk cevap vereceğimiz soru da bu olsun. Diziyi yeni izleyenlerin de kafasında bir soru işareti var.

Erdal Bakkal Devam Edecek mi?

Önce 2. sezonun son sahnesinden bahsedelim. İkinci sezonun son sahnesinde Erdal Bakkal’ın kedilere döner verirken fenalaştığını gördük.

Bir anda yere yığılan Erdal Bakkal’ın yanına hayalet formunda Nurten gelmişti ve artık zamanın geldiğini belirterek “gidiyoruz” gibi bir şey söylemişti.

Buradan karakterin öleceği ve yeni sezonda devam etmeyeceği düşünüldü. Fakat yeni sezondan gelişmelere bakacak olursak Erdal Bakkal devam edecek. Öyle ki yeni sezona ait olduğu söylenen ve paylaşılan görsellerde Erdal Bakkal’ın yer aldığı gözüküyor.

22-05/29/erdal-bakkal-olecek-mi-2.jpg

Hatta görseller müjdeli bir haberi de beraberinde getirmişti. Zira görsellerde Erdal Bakkal ile İskender’in sonunda aynı karelerde yer aldığını gördük.

Erdal Bakkal ile İskender, iki sezondur aynı karede yer almıyorlardı. Dizinin hayranlarının en çok üzüldüğü nokta da burası olmuştu. İkilinin ne zaman bir araya geleceği ve küslüğün ne zaman biteceği merakla bekleniyordu. İşte yeni sezonda bu küslüğün de bittiğini ve ikilinin aynı karede yer aldıklarını göreceğiz.

Ama hala yeni sezonun yayın tarihi hakkında bir bilgimiz yok. Takip ediyoruz. Açıklandığı zaman sizlerle de paylaşacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin