Camdaki Kız 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Hayri Gitti mi?

Camdaki Kız 45. bölüm fragmanı paylaşıldı. Nalan'ın beklediği haber geldi. ama bu kez Sedat ile Cana cephesinde yeni gelişmeler var. Feride devreye giriyor.

Camdaki Kız 45. bölüm fragmanı da yayınlandı. Zaten dizide tempo çok yüksek gidiyordu ama son bölümlerde biraz daha hızlanmıştı. Bu noktada 45. bölümü de merakla beklemeye başladık.

Yeni bölüm için yayınlanan fragmana gelince, bazı sorular için cevapları veriyor desek yeridir. Özellikle Nalan ile Hayri arasındaki durum için önemli bir haberi gösteriyor. O zaman hemen fragmanın detaylarına geçelim.

Camdaki Kız 45. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Yeni fragmanda, Nalan’ın kısa süreliğine de olsa tek kaldığı gözüküyor. Bir tarafta annesiyle uzaklaşması bir tarafta ise Hayri’nin vedası sonrasında Nalan iyice tek başına kalmaya başladı. Fragmanın başlarında da zaten bu durumu görüyoruz.

Fakat fragmanın sonlarına doğru beklenen gelişme de gösteriliyor. Hayri, geri dönüyor ve Nalan’ın yanına gelerek gidemediğini belirtiyor. Nalan ile Hayri arasında da böylece yeni bir dönem başlayacak gibi gözüküyor.

Fakat dizide yaşanacak başka önemli gelişmeler de var. Özellikle Cana’nın durumu. Görünen o ki Cana çocuğu doğurmaya karar veriyor. Durumu öğrenen Feride, bir kez daha Sedat’ın yüzüne tükürüyor.

Sonrasında ise Selen, Feride ve Sedat’ın iş birliği yaptığını görüyoruz. Cana’yı bir parka çağırıyorlar ve sonrasında bayıltarak kaçırıyorlar. En azından fragmanda gözüken detaylar bunlar.

İşin Muzo cephesinde ise tam bir karmaşa söz konusu. Peri’nin durumu hakkında detayları öğrenen ve annesinin kim olduğu hakkında bilgiyi alan Muzo, fikirlerini değiştirmiş gibi gözüküyor.

Peri ile görüşmek istemediğini belirten Muzo, ayrılma kararı almış. Tabii ki bu ne kadar geçerli olacak Camdaki Kız 45. bölüm fragmanında gösterilen bir detay değil. Bunu artık yeni bölümde izleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin