Buse Meral Tek Yürek dizisine katıldı!

TRT ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek'in kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
14 Haziran 2019 - 10:04
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve usta isimlerle genç isimleri bir araya getirerek gerçek bir hikayeyi ekranlara uyarlayan Tek Yürek dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-06/14/tek.png

Degas Film imzası taşıyan ve TRT ekranlarında perşembe akşamlarının sevilen yapımı olan Tek Yürek, yaz sezonunda da hız kesmeden izleyici ile buluşuyor. Özellikle genç kesimden seyirciyi kendisine bağlayan dizinin yeni bölümlerinde yeni bir oyuncu daha ekranlarda olacak.

Buse Meral Tek Yürek'te!

19-06/14/buse-meral.jpg

Daha önce yine bir TRT dizisi olan Ege'nin Hamsisi adlı dizide rol alarak oyunculuk kariyerine adım atan Buse Maral, dizinin kadrosuna dahil oldu. Dizide, yine diziye yeni katılan Su Kutlu'nun canlandıracağı karakterin arkadaşı olan hikayede yer edinecek. 

Buse Meral kimdir?

19-06/14/buse-meral-kimdri.png

Buse Meral 2018 yılının Temmuz ayında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Egenin Hamsisi isimli dizi ile ilk dizi oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alan Buse Meral, 25 Temmuz doğumlu, Aslan burcudur. Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunudur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin