Cinemax'ın aksiyon ve gerilim yüklü yeni dizisi Trackers'ı tanıyalım!

Deon Meyer'ın aynı isimdeki romanından uyarlanan yeni dizi Trackers'ın konusu ne? Trackers oyuncu kadrosunda kimler var?

Cinemax, Güney Afrikalı yazar Deon Meyer'ın çok satan romanı "Trackers"tan esinlenen suç-gerilim türündeki yeni bir diziye resmi onayı verdi.

CINEMAX YENİ DİZİSİ "TRACKERS"I DUYURDU!

Cinemax'ın Güney Afrikalı M-Net ve Alman ZDF ile yapımcılığını ortaklaşa üstlendiği "Trackers" dizisinin oyuncu kadrosunda James Gracie (Lemmer), Rolanda Marais (Milla Strachan), Ed Stoppard (Lukas Becker) ve Thapelo Mokoena gibi isimler rol alıyor.

Tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda Jyri Kähönen otururken; projenin görüntü yönetmenliği Ivan Strasburg'a, showrunner'lık ise İngiliz yazar Robert Thorogood'a (Death in Paradise) emanet edilmiş durumda.

19-06/14/trackers-romani.jpg

"TRACKERS" KONUSU

Peki, Trackers'ta izleyenleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Aksiyon ve gerilim yüklü bir dizi olarak nitelendirilen Trackers'ta iç içe geçmiş üç farklı hikaye birlikte sunuluyor. Güney Afrika'nın çeşitli bölgelerinde geçen dizide organize suç şebekeleri, kaçak elmaslar, devlet güvenliği, siyah gergedanlar, CIA ve Cape Town'ı hedefleyen uluslararası terör entrikalarını içeren kanlı ve şiddetli komplo ve planlar hikayeyi şekillendiriyor.

HBO Film, Mini Dizi ve Cinemax Başkanı Len Amato yeni dizi projeleri hakkında yaptığı açıklamada "Cinemax, Deon Meyer'ın Güney Afrika'nın muhteşem coğrafyasına ve halkına dayanan çok zengin unutulmaz karakterlerini ve öykü anlatımını dünyanın dört bir yanında ekranlara getirmek için M-Net ve ZDF ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyor" ifadelerini kullandı.

19-06/14/cinemax-logosu.png

Three River Fiction, Scene 23 ve Scribe Studios yapımcılığında Cinemax/M-Net/ZDF ortak yapımı olarak hazırlanan; Alman oyuncuların da dahil olduğu yerel ve uluslararası bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin çekimleri Cape Town ve çevresinde gerçekleşiyor.

Trackers'ın sezonu 6 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin