Büşra Pekin'in son hali şaşırttı! 'İsmi yazmasa tanıyamazdım!'

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla ünlenen oyuncu Büşra Pekin, son yıllarda görünüşünde yaptığı değişimlerle de dikkat çekiyor. Oyunculuğunun yanı sıra yeni imajı da bir kez daha konuşulan Büşra Pekin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Büşra Pekin'in son hali ve yeni imajı...

ozan
02 Ekim 2023 - 09:46
Magazin

Son olarak 'Dilberay' filmindeki oyunculuğuyla gündeme gelen oyuncu Büşra Pekin, saç ve yüzünde yaptığı değişikliklerle de gündemden düşmüyor. Büşra Pekin'in en son imajı ise görenleri çok şaşırttı. Büşra Pekin'den de bu gündeme gelmeleriyle ilgili son nokta, yaptığı açıklamayla koyulmuş oldu.

"İsmi yazmasa tanıyamazdım"

Büşra Pekin, saçlarını çok kısa kestirip, son dönemin moda rengi olan sarıya boyattı. Bu son halini sosyal medyadan da paylaşan Pekin'e, çok fazla etkileşim geldi. Bazı takipçileri ünlü ismin yeni görüntüsünü çok beğendi. Bazı yorumcular ise “Bu sen misin?”, “Artık tanıyamıyoruz”, “İsmi yazmasa tanıyamazdım” dedi.

23-10/02/busra-pekin1.jpg

Büşra Pekin konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

“Twitter’da TT olmuşum minnoşluğu. Rollerimde farklı görünmekten ve kişisel dünyamda değişmekten ve gelişmekten büyük keyif alıyorum. Eskimi de seviyorum, yenimi de. Sizi daha çok.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin