Haluk Bilginer ‘Maria’ filminde Angelina Jolie ile başrolde yer alacak!

Pablo Larrain’in yeni filmi Maria’nın kadrosuna Emmy ödüllü Haluk Bilginer dahil oldu. Peki Maria filminde kimler rol alacak? Maria filminin konusu ne? Maria filmine zaman çekilecek? Maria filmi nerede, ne zaman yayınlanacak? Maria filminde Haluk Bilginer'in rolü ne? Maria filminde Angelina Jolie hangi karakteri oynayacak? Angelina Jolie kimdir? Haluk Bilginer kimdir?

Volkan Usta
02 Ekim 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Emmy Ödülü sahibi ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği 'Maria' filminde Angelina Jolie ile birlikte başrolde rol almaya hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-10/02/angelina-jolie-1696179182.jpg

Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatını beyaz perdeye taşımak üzere çalışmalarını sürdürürken önemli oyuncuları filmde oynatmaya hazırlanıyor.

23-10/02/mv5bntqxotjmowqtmwy2yi00ytu1ltk1ndctmgy1zte3mdrlmdjkxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2_v1_.jpg

Angelina Jolie’nin başrolünde yer alacağı filme başarılı oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı "Aristotle Onassis"i canlandıracak.

Budapeşte’de bu ay içinde çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme alıyor. Maria, ünlü sopranonun 1970’lerin Paris’indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak.

23-10/02/gettyimages-613462770.jpg

New York’ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis’in uzun süreli metresi oldu. Jackie Kennedy’nin ikinci eşi olan Onassis onunla evlenmek için kendisini terk ettikten sonra Callas önce İtalya’ya, ardından Fransa’ya taşındı. İhaneti tam olarak atlatamayan Callas, 1977’de, 52 yaşındayken kalp krizinden öldü. Onassis’in ilişkileri boyunca Callas’a taciz ve şiddet içeren davranışlarda bulunduğu da gündeme gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin