Çağatay Ulusoy Barbaros dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Barbaros dizisinde Çağatay Ulusoy hangi karakter?

Merve Mutlu
20 Mayıs 2020 - 10:37
Gündem

Es Film, TRT1 ekranları için yeni bir dizi hazırlığına girişti. Barbaros adını alacak olan dizinin hazırlıkları ve oyuncu seçmeleri son hız devam ediyor. 

20-05/20/ulusoy-barbaros-dizisinde.jpeg

Senaryosunu: Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın yazacağı ve yönetmenliğini yapmak üzere Taylan Biladerler'e teklif götürülen Barbaros dizisi için çalışmalar devam ediyor. Erol Taştan'ın sanat yönetmenliğini yapacağı dizinin açıklanan ilk ismi; en son Hakan: Muhafız dizisinde Hakan karakterini canlandıran ve Netflix'in Türkiye yapımı ilk dizisinde boy gösteren Çağatay Ulusoy olmuştu. Ulusoy'un hangi karakteri canlandıracağı belli oldu. 

Çağatay Ulusoy yeni dizisi Barbaros'ta hangi karakteri canlandıracak?

20-05/20/agatay-ulusoy.jpg

Şimdilik 2 ya da 3 sezon sürmesi planlanan tarih dizisi Barbaros'un çalımaları devam ederken Ulusoy ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Tv100'ün haberine göre yakışıklı oyuncu, Osmanlı Devleti tarihinin ünlü Türk denizcilerinden, kaptan-ı derya olarak Osmanlı İmparatorluğunun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olan Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi Oruç Reis'e hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin