Survivor 19 Mayıs'ta iletişim ödülünü kim aldı? Haftanın eleneni belli oldu!

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da bir iletişim ödülü daha geride kaldı.

Merve Mutlu
20 Mayıs 2020 - 12:44
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ve kendi kanalı olan tv8'de yayınlanan Survivor yarışmasının 14. haftasında bir iletişim ödülü daha oynandı. Survivor 19 Mayıs'ta iletişim ödülünü kim aldı?

20-05/20/acun-ilicali.jpg

Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan kıyasıya rekabetle başlayan Survivor yarışması hiç hız kesmeden devam ediyor. 14. haftada da kazanan takım ödülü alırken, kaybeden takım da eleme için konseyin yolunu tuttu. Haftanın elenen ismi de belli oldu. 

Survivor'da 19 Mayıs'ta iletişim ödülünü kim kazandı?

20-05/20/dul-oyunu.jpg

Büyük finale sayılı haftalar kala Survivor'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmasnın pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde ilgi çeken villa ödülünü Gönüllüler takımı kazandı. Takım zaferin tadını çıkarırken geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde de iletişim ödülü için kıran kırana mücadele edildi. Haftanın ilk dokunulmazlığını Gönüllüler takımı alırken ikinci dokunulmazlık Ünlüler takımının oldu. Gönüllüler takımı 10’a 4’lük skorla iletişim oyununu almayı başardı ve  yakınlarıyla iletişim kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Survivor'da en son kim elendi?

20-05/20/acun-ilicai.png

14. hafta ilk eleme adayları Ünlüler takımından Aycan ile Mert olmuştu üçüncü aday ise Yasin oldu. Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından da Barış'ın eleme potasına girdiği eleme gecesinde Elif Sercan'ı, Barış da Cemal Can'ı eleme adayı gösterdi. Haftanın eleme adayları, Mert, Aycan, Sercan, Yasin ve Cemal Can olurken, SMS sonuçlarına göre elenen isim Mert oldu. Mert, ismini duyunca; "Benim için erken bir veda oldu. Eğer burada 3 ay boyunca bir hatam olduysa kırdığım arkadaşlarım varsa hepsinden özür dilerim hepsinin hakkında hayırlısı olsun" diyerek adaya veda etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin