Hizmetçiler dizisi final mi yaptı? Yapımcı açıkladı..

Kanal D'nin sevilen dizisi Hizmetçiler final mi yaptı?

Merve Mutlu
20 Mayıs 2020 - 13:39
Gündem

Devious Maids isimli ABD dizisinden uyarlanan ve oyuncu kadrosunda: Seçkin Özdemir, Deniz Baysal, Yiğit Kirazcı, Aleyna Solaker, Selen Domaç, Algı Eke, Gamze Karaduman gibi sevilen ve başarılı bulunan oyuncuların yer aldığı Hizmetçiler dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. 

20-05/20/hizmetciler-diizsi.jpg

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'de başlayan ve Mart ayı itibari ile Türkiye'de de görülen koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerinin durması, Hizmetçiler dizisinin de yeni bölümlerine engel olmuştu. Cumartesi akşamları yayınlanan ve henüz 3 bölümü izleyici ile buluşan uyarlama dizinin yapımcısından şaşırtan bir karar geldi. Yapım şirketinin yaptığı yeni açıklamaya göre, mücbir sebepler yüzünden diziye final yapma kararı alındı. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre final yaptığı kesinleşen ve ekranlara erken veda eden projelerden biri de Hizmetçiler oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin