Netflix'in gizem yüklü dizisi Blood & Water 20 Mayıs'ta başladı! Blood & Water hakkında her şey!

Biraz Riverdale, biraz Elite biraz da Gossip Girl! Netflix'in yeni gençlik dizisi Blood & Water 20 Mayıs 2020'de ilk sezonuyla başladı. Blood & Water nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı ve oyuncuları...

Herkesin sakladığı bir sırrı vardır...

Dijital yayın platformu Netflix'in Güney Afrika menşeli ikinci dizisi olma özelliğini taşıyan "Blood & Water" başladı!

BLOOD & WATER 1. SEZON NETFLIX'TE YAYINDA!

Künyesinde Güney Afrikalı ödüllü yönetmen Nosipho Dumisa'yı bulunduran gizem ve gerilim yüklü dizinin ilk sezon bölümleri 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü itibarıyla Netflix arşivine eklendi.

BLOOD & WATER NASIL BİR DİZİ?

Cape Townlu bir genç olan Puleng Khumalo'nun bir partide yollarının kesişmesinin ardından özel okula giden popüler yıldız yüzücünün, doğar doğmaz kaçırılan ablası olup olmadığını öğrenmeye çalışmasını konu edinen Blood & Water'ın süreleri 43 ile 54 dakika arasında değişiklik gösteren ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

20-05/20/blood-water-afis.jpg

- 1. bölüm: "Fiksasyon" (43 dakika)
- 2. bölüm: "Röportaj" (45 dakika)
- 3. bölüm: "Propaganda" (50 dakika)
- 4. bölüm: "Eden Bulur" (49 dakika)
- 5. bölüm: "Dost Görünen Düşman No.1" (54 dakika)
- 6. bölüm: "Paranoya" (52 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; ablasının doğar doğmaz kaybolmasının üzerinden bir yıl daha geçerken Puleng Khumalo, ebeveynlerinin karmaşık kederini sırtlar ve eğlenmek için bir kaçamak yaptığında yaşamını değiştirecek bir sürprizle karşılaşır.

"BLOOD & WATER" KADRO BİLGİLERİ

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şöyle sıralanıyor: Ama Qamata (Puleng Khumalo), Khosi Ngema (Fikile Bhele), Gail Mabalane (Thandeka Khumalo), Thabang Molaba (Karabo Molapo 'KB'), Dillon Windvogel (Wade Daniels), Natasha Thahane (Wendy Dlamini), Arno Greeff (Chris Ackerman), Xolile Tshabalala (Nwabisa Bhele), Getmore Sithole (Julius Khumalo), Cindy Mahlangu (Zama Bolton), Ryle De Morny (Chad Morgan), Greteli Fincham (Reece Van Rensburg), Sello Maake Ka-Ncube (Matla Molapo), Odwa Gwanya (Siya Khumalo), Mekaila Mathys (Tahira Kahn), Sandi Schultz (Nicole Daniels), Duane Williams (Mark Tedder), Shamilla Miller (Riley Morgan), Patrick Mofokeng (Brian Bhele)

20-05/20/blood-water-foto2.jpg

Yapımcı isimler Bradley Joshua ve Benjamin Overmeyer liderliğinde Gambit Films yapımcılığında hazırlanan ve Riverdale, Elite, Gossip Girl gibi dizilerden esintiler taşıyan yapımın fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"BLOOD & WATER" TANITIM KARELERİ

20-05/20/blood-water-foto1-1589971892.jpg

20-05/20/blood-water-foto3.jpg

20-05/20/blood-water-foto4.jpg

20-05/20/blood-water-foto5.jpg

20-05/20/blood-water-foto6.jpg

20-05/20/blood-water-netflix.jpg

"Blood & Water" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin