Çağatay Ulusoy'un Centilmen filmindeki partneri belli oldu!

Çağatay Ulusoy yeni projesi Centilmen'deki rolü ile çok şaşırtacak. Peki Çağatay Ulusoy Centilmen filminde nasıl bir karakterle karşımıza çıkacak? Centilmen filmi ne zaman yayınlanacak? Centilmen filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Centilmen filmi ne zaman Netflix kütüphanesine eklenecek? Çağatay Ulusoy'un partneri kim olacak?

Volkan Usta
03 Kasım 2022 - 11:15
Kültür Sanat

Çağatay Ulusoy'un yeni filmi Centilmen şimdiden gerek konusu gerek oyuncularıyla merak konusu oldu! 

Birçok farklı projede, değişik karakterlerle karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy yeni filmi Centilmen'de hayat vereceği rol ile çok şaşırtacak.

Cem Karcı’nın yönettiği “Terzi” dizisinin çekimlerini tamamlayan Ulusoy, yeni bir film projesiyle çok geçmeden anlaştı.

Çağatay Ulusoy'un başrolünden olacağı, "Centilmen" ismiyle çıkacak filmin senaryosu Deniz Madanoğlu imzası taşırken, filmin yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay oturacak. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures’ın üstleneceği film tıpkı “Terzi” gibi, Netflix’te yayınlanacak.

Centilmen filminin konusu ne?

Çağatay Ulusoy'un Centilmen filmindeki partneri de belli oldu. 

Cast çalışmaları devam eden filmde Ulusoy bir jigoloya hayat verecek. Aşık olmasıyla hayatı değişecek olan Ulusoy’a çok özel bir oyuncu da eşlik edecek. Birçok unutulmaz dizi ve filmde rol alan Şenay Gürler, filmin kadrosuna katıldı. 

22-11/03/1200x627-senay-gurler-kimdir-senay-gurler-kac-yasinda-1571744967044.jpg

Filmin cast çalışmaları şimdilik devam ediyor.

Şenay Gürler kimdir?

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin