Çağlar Ertuğrul şaşırtmadı

Stilist Kayla Manukyan ile birlikte olan Çağlar Ertuğrul, 14 Şubat Sevgililer Günü ve hediye konusu hakkında açıklama yaptı. Çağlar Ertuğrul'dan hediye açıklaması...

Berfin Sengil
16 Şubat 2024 - 12:22
Magazin

Başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Ertuğrul, Ceyla Odman ile oynadıkları 'Override' oyununun toplantısından çıktığını kaydetti.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; tiyatroya ilgiden bahseden Çağlar Ertuğrul, "Bu sıralar tiyatroya inanılmaz bir rağbet var, sinema salonları da dolmaya başladı. Tüm sanatseverlere teşekkür ediyorum, sanatı ve sanatçıyı yalnız bırakmadıkları için" ifadelerine yer verdi.

'Özel Gün Olmasına Gerek Yok'

Önceki gün 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları hakkında soru yöneltilen Çağlar Ertuğrul, "Ben hediye almayı zaten seven birisiyim. Özel gün olmasına gerek yok, sürekli hediye alırım" dedi.

'Hemen Hediye Almaya Gidiyorum'

Ertuğrul ayrıca, "Geçenlerde avukat bir arkadaşımla oturmuştum, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kocanın eşine hediye almaması boşanma davasında kusurlu sayılıyormuş. Ona göre arkadaşlar, ben evli olmasam bile şimdi hemen hediye almaya gidiyorum" diye esprili bir açıklama yaptı.

'Komple Gidebilirim'

Ünlü oyuncuya pandemi döneminde İzmir'e taşındığı evi kapatıp kapatmadığı sorulunca, "Hayır kapatmadım, duruyor. Her zaman da duracak ama burayı her an kapatabilirim. 2024'ün Haziran ayında komple dönüş yapabilirim, öyle gözüküyor" karşılığı geldi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin