"Aşk Adası" yayınlanmadan inceleme başlatıldı

Sunuculuğu Saba Tümer'in üstlendiği Aşk Adası programı fragmanının ardından gündemden düşmedi. Yayımlanmadan RTÜK tarafından inceleme başlatılan programın yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyor. Aşk Adası programı kaldırıldı mı? Aşk Adası'nın formatı ne?

Berfin Sengil
16 Şubat 2024 - 11:57
Viral

Aşk Adası programının geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanının ardından RTÜK başkanı program hakkında inceleme başlattıklarını duyurdu. Saba Tümer'in sunuculuğunu üstlendiği açıklanan programın yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ise merak ediliyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından konuya ililkin şu ifadeleri yayınlamıştı:

Sosyal medya başta olmak üzere bazı basın organlarında tartışılan 'Aşk Adası' isimli bir yapımla alakalı gerekli ön inceleme Üst Kurulumuz tarafından yapılmıştır.

Üst Kurul Başkanlığı, bir dijital medya platformunda yayınlanacağı belirtilen yapımla alakalı yapmış olduğu araştırmada, tanıtım fragmanının ilgili seç-izle platformu tarafından yayınlanmadığını belirlemiştir.

RTÜK, program fragmanının bahse konu dijital yayıncının bilgisi dışında yapımcı firmanın kendi sitesinden onay alınmadan yayınladığını tespit etmiştir.

Toplumsal ve kültürel değerlerimizle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade etmeyen RTÜK’ün konuyu yakından takip ettiğinin bilinmesini önemle kamuoyuna arz ederiz.

Programın Formatı Nedir?

Aşk Adası'nın fragmanında, "Issız bir adaya düşseniz yanınıza ne alırdınız? Bıcır bıcır sevgili, kocaman bir ev, yüzme havuzu, yaz partileri, sınırsız eğlence? Böyle ada mı olur demeyin, yeteri kadar hayal edersek istediğimiz her şey olur! Biz de sizin için tam olarak böyle bir hayal kurduk ve artık bu hayali yaşayacak şanslı adalılar ile tanışma zamanı" sözleriyle program tanıtılmıştı.

Program İngiltere'de yayımlanan Too Hot to Handle isimli programdan uyarlanırken, Gain adlı dijital içerik platformu üzerinden yayımlanacağı açıklanmıştı.

Programın yayından kalkıp kalkmadığı ise henüz netleşmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin