Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları kaza yaptı

Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş'e hayat veren Almila Ada ve bir diğer oyuncu Benian Dönmez'in trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

Berfin Sengil
16 Şubat 2024 - 11:38
Magazin

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Reha Özcan, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Özgü Kaya, Berker Güven ve Gökberk Demirci gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinin bazı oyuncularının trafik kazası yaptığı açıklandı.

Dizide Dönüş karakterine hayat veren Almila Ada ve Nezahat karakteriyle seyirci karşısına çıkan Benian Dönmez, Gemlik'te trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırıldı.

BirGün'de yer alan hebere göre; Üç Kız Kardeş dizisinin çekimlerine katılmak için önceki sabah Ayvalık'a doğru yola çıkan Almila Ada, aşırı yağış nedeniyle Bursa Gemlik'te aracın kontrolünü kaybederek, bariyerlere çarptı.

Almila Ada'nın trafik kazasını yara almadan atlattığı ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kullandığı araçta oyuncu Benian Dönmez'in de olduğu ortaya çıktı.

Gemlik Devlet Hastanesi'nde tedbir amaçlı müşahede altına alınan oyuncuların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin