Çağlar Ertuğrul'un yeni dizi görüşmeleri başladı!

Sevilen oyuncunun dizi görüşmeleri başladı.

Merve Mutlu
20 Kasım 2020 - 16:57
Gündem

Boynu Bükükler, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizi projelerinde yer alan ve en son Afili Aşk dizisinde başrolde yer alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yeni dizi için görüşmelere başladı. Sevilen ismin yeni bir dizi için karar aşamasında olduğu öğrenildi. 

20-11/20/aglar.jpg

Meriç Aral ile birlikte rol aldığı Yanımda Kal isimli filmden sonra ailesinin yaşadığı yer olan İzmir’e geri dönen oyuncu Ertuğrul, yalnızca projesi olduğunda İstanbul'a döneceğini açıklamıştı. Hakkında oyunculuğu bıraktığı iddiaları dolaşan oyuncu Afili Aşk için İstanbul'a geri dönmüştü. Yaz dizisinin bir süre sonra final yapmasının ardından gelen teklifleri değerlendiren isim, Tims&B'nin TRT için çekeceği Teşkilat dizisiyle görüşüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin