Flavorful Origins 3. sezonuyla Netflix'te başladı!

Kansu halkı yerel malzemelerle leziz yemekler yapma konusunda uzman... "Lezzetlerin Kökenleri (Flavorful Origins)" 3. sezon bölümleriyle Netflix'e eklendi!

Kansu. Doğudan batıya 1.600 kilometre genişliğinde. İstanbul ile Milan arasındaki mesafe de bu kadar. Kansu halkı yerel malzemelerle leziz yemekler yapma konusunda uzman...

LEZZETİN KÖKENLERİ 3. SEZONUYLA YENİ LEZZETLERİ TANITIYOR!

Netflix'in izleyiciyi Çin'in mutfak gelenekleri hakkında lezzetli bir yolculuğa çıkaran belgesel dizisi "Lezzetlerin Kökenleri (Flavorful Origins)" 3. sezon bölümleriyle online yayın platformunun kütüphanesindeki yerini aldı.

"Lezzetlerin Kökenleri: Gansu Mutfağı (Flavorful Origins: Gansu Cuisine)" isimli 3. sezonda; kuzu şişten bol glutenli niang pi'ye kadar bol çeşitlilik gösteren Gansu eyaleti mutfakları, tarihi gibi çok katmanlı ve oldukça dikkat çekici tatlar sunuyor.

20-11/20/flavorful-origins-netflix-1605877314.jpg

"FLAVORFUL ORIGINS: GANSU CUISINE" BÖLÜMLERİ

Lezzetlerin Kökenleri: Gansu Mutfağı süreleri 11 ile 13 dakika arasında değişiklik gösteren 10 bölümden oluşuyor. Sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 3. sezon 1. bölüm: "Koyun" (12 dakika)
- 3. sezon 2. bölüm: "Zambak" (11 dakika)
- 3. sezon 3. bölüm: "Koyun Sakatat Yahnisi" (12 dakika)
- 3. sezon 4. bölüm: "Keten Tohumu" (12 dakika)
- 3. sezon 5. bölüm: "Gua Gua" (12 dakika)
- 3. sezon 6. bölüm: "Dana Etli Erişte" (12 dakika)
- 3. sezon 7. bölüm: "Glüten" (12 dakika)
- 3. sezon 8. bölüm: "Souherb" (11 dakika)
- 3. sezon 9. bölüm: "Niang Pi" (12 dakika)
- 3. sezon 10. bölüm: "Patates" (11 dakika)

20-11/20/flavorful-origins-3-sezon.jpg

Yemek temalı popüler belgesel dizisi Bite of China'nın yönetmenliğini üstlenen Chen Xiaoqing'in yapımcılığını üstlendiği serinin önceki sezonları Chaoshan Mutfağı ve Yünnan Mutfağı 2019 yılı içinde yayınlanmıştı.

"Flavorful Origins" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin