Sol Yanım'ın baş karakteri Serra'yı canlandıran Özge Yağız kalplere dokunacak!

Yeni dizi Sol Yanım'ın oyuncusu Özge Yağız ekranlara dönüyor.

Merve Mutlu
20 Kasım 2020 - 15:38
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın hazırlıkları devam ediyor. Tanıtımları ilgi çeken dizi merakla bekleniyor.

20-11/20/ge-tapuz.jpg

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan 'Sol Yanım'da Serra karakterini Özge Yağız canlandırıyor. Genç yaşta hayatın tüm sorumluluğunu üstlenmiş, lüks bir otelin housekeeping elemanı, aynı zamanda nezaketi ve zekasıyla Kuzey Üniversitesi’ne bomba gibi düşen Serra, duru güzelliği ile de çok dikkat çekecek bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Sol Yanım'ın baş karakteri Serra'yı canlandıran Özge Yağız kalplere dokunacak!

20-11/20/zge-yagiz-sol-yanim.jpg

Varlıklı bir ailede doğan ve bir prenses gibi büyütülen Serra, üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede; hasta annesinin sorumluluğuyla geçen bir hayat yaşamak zorunda kalır. Onları hayatın bu tarafına savuran kader, şimdi başka tesadüflerle ona yeni başlangıçlar için kapılar açacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin