Sol Yanım'ın baş karakteri Selim'i canlandıran Tolga Mendi dizi hakkında konuştu!

Yeni dizi Sol Yanım'ın oyuncusu Tolga Mendi'den açıklamalar...

Merve Mutlu
20 Kasım 2020 - 15:12
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın hazırlıkları devam ediyor. Tanıtımları ilgi çeken dizi merakla bekleniyor.

20-11/20/sol.jpg

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, STAR TV’de seyirciyle buluşmaya hazırlanan ‘Sol Yanım’da Selim Kutlusay karakterini genç yıldız Tolga Mendi canlandıracak. “Kutlusay Ailesinin veliahtı!” Selim Kutlusay işte bu sözlerle tanımlanıyor! Oysa bu şaşalı hayatın içinde Selim; 13 yaşında annesini kaybetmiş, işkolik babası tarafından başarısı sık sık sorgulanan, okul hayatını boşvermiş bir genç olarak karşımıza çıkıyor. 

Sol Yanım'ın baş karakteri Selim'i canlandıran Tolga Mendi dizi hakkında konuştu!

20-11/20/tuzlu-su-1605875305.jpg

Özge Yağız, Deniz Barut, Cemre Baysel, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin ve Defne Samyeli'nin oyuncu kadrosunda buluştuğu yeni dizinin çalışmalarında sona gelindi. ‘Sol Yanım’ projesini okuduğu ilk günden beri proje için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Tolga Mendi: “Çekim süreci boyunca Selim gibi düşünüp Selim gibi davranmaya çalıştım. Normal hayatımda bile ‘Selim burada nasıl davranırdı’ diye düşündüğüm zamanlar oluyordu. Kamera önüne geçene kadar Selim’le çok zaman geçirdik. Yüzme ve basketbol sahneleri için günlerce antrenman yaptım. Fitness zaten hayatımın bir parçası ama Selim için biraz daha fazla yüklenmiş olabilirim.” dedi. Oyuncu her daim kendini geliştirmeye çalıştığını ifade ederek “Oyunculuğum ve içsel yolculuğum için çeşitli meditasyonlar ve nefes eğitimleri aldım. Set aralarında sahne öncesi yaptığım meditasyonlar, minik ritüellerim vardır” şeklinde konuştu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin