Çalışmadan zayıflayan ünlü isimler!

İşte çalışmadan zayıflayan ünlüler!


03 Haziran 2014 - 12:06
Magazin

İşte çalışmadan zayıflayan ünlüler!

Tüm sezonu çalışmadan geçiren Tuba Büyüküstün'ün eşi Onur Saylak ve Hamdi Alkan, iş hayatlarındaki boşluktan yararlanıp kendilerini bakıma aldı.

Alkan 35 kilo zayıflarken, Saylak bıçak altına yatarak yağlarından kurtuldu.

 

BIÇAK ALTINA YATTILAR

Tu­ba Bü­yü­küs­tün ve Se­len Gör­gü­zel gi­bi ba­kım­lı eş­le­riy­le ya­rı­şan Onur Say­lak ile Ham­di Al­kan, faz­la ki­lo­la­rın­dan kur­tul­mak için bı­çak al­tı­na yat­tı.

 

LIPOSUCTION YÖNTEMİYLE...

Tu­ba Bü­yü­küs­tün se­zon bo­yun­ca di­zi set­le­rin­de ça­lı­şın­ca, ço­cuk­la­ra bak­ma gö­re­vi eşi Say­la­k'­a düş­tü.

Hal böy­le olun­ca ev­de dur­mak­tan ki­lo alan Onur Say­lak, eri­te­me­di­ği ka­rın böl­ge­sin­de­ki yağ­lar­dan li­po­suc­ti­on yön­te­miy­le kur­tul­du.

Uy­gu­la­dı­ğı di­yet prog­ra­mıy­la 35 ki­lo ve­ren Al­ka­n'ın da kar­nı­nı ger­dir­di­ği öğ­re­nil­di.[reklam]

6 AY­DA 35 Kİ­LO VER­Dİ

140 ki­loy­ken 6 ay­da 35 ki­lo za­yıf­la­dı­ğı­nı söy­le­yen Al­kan,

''Dok­tor gö­ze­ti­min­de ki­lo ver­dim. Sı­kı bir bes­len­me prog­ra­mı uy­gu­la­dım. Ha­mur işi­ne kar­şı bir zaa­fım var­dı, kur­tul­dum.

Şe­ker­siz çay iç­me­yi öğ­ren­dim. Ta­bi­i en önem­li­si spor. Her gün en az ya­rım sa­at­ yü­rü­yüş ya­pı­yo­rum. Ay­rı­ca sa­bah­la­rı 200 me­kik çe­ki­yo­rum'' dedi.

 

DÖNÜŞÜMLÜ ÇALIŞIYORLAR

Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti iki yıl önce dünyaya gelen ikiz kızlarıyla ilgilenmek adına dizilerde dönüşümlü çalışma kararı aldı.

 

 

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'E DİZİ SETİNDE BÜYÜK SÜRPRİZ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin