Call My Agent uyarlaması "Menajerimi Arayın" dizisinde Tuba Büyüküstün de olacak!

Ay Yapım imzalı yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
30 Haziran 2020 - 16:48
Yeni Bölüm

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve reyting rekorları kıran Call My Agent dizisinin Ay Yapım  tarafından Türkiye'ye uyarlanacağını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Yapım şirketinin resmi bir açıklama yaparak duyurduğu dizi, Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

20-06/30/call-my.png

Menajerimi Arayın kod adı ile hazırlıklarına devam edilen dizinin açıklanan resmi oyuncuları; Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle) ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) olurken; Ali Bilgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı, senaryosunu da Yelda Eroğlu'nun kaleme alacağı açıklandı. Bir menajerlik şirketini merkeze alarak, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak olan diziye konuk olacak ünlü isimler olacağı haberi heyecan yaratmıştı. Açıklanan ilk konuk isimler de Babil dizisinde birlikte rol alan Halit Ergenç ve Ozan Güven oldu.

Tuba Büyüküstün Call My Agent uyarlamasında!

20-06/30/tuba-buyukustun.jpg

Alınan son bilgiye göre de Ay Yapım imzalı Türkiye uyarlamasının diğer bir konuk isminin Tuba Büyüküstün olacağı kesinleşti. Büyüküstün diziye kendi kimliği ile konuk olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin