Netflix komedi dizisi BlackAF 2. sezon onayını kaptı! Yeni sezon ne zaman?

Kenya Barris ve Rashida Jones'lu Netflix komedisi "#BlackAF"a 2. sezon onayı! Yeni sezon detayları...

Netflix komedisi "#blackAF" 2. sezonu için geri dönmeye hazır!

"#blackAF" GERİ DÖNECEK!

Kenya Barris (Black-ish) ve Rashida Jones'un (Parks and Recreation) başrolleri paylaştığı komedi dizisi Netflix'ten 2. sezon onayını kaptı!

20-06/30/blackaf-izle.jpg

"#blackAF" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Kenya Barris ve ailesinin yeni elde ettikleri başarıya alışmaya çalışırken ilişkiler, kültür ve ırk gibi konularla boğuşmasına odaklanan hikayeye sahip dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 17 Nisan 2020 Cuma günü izleyiciyle buluşmuştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kenya Barris, Rashida Jones (Joya Barris), Iman Benson (Drea Barris) ile birlikte Genneya Walton (Chloe Barris), Scarlet Spencer (Izzy Barris), Richard Gardenhire Jr. (Brooklyn Barris), Justin Claiborne (Pops Barris) ve Ravi Cabot-Conyers (Kam Barris) gibi isimler yer alıyor.

İzleyiciler ilk sezonda Ava DuVernay (When They See Us), Issa Rae (Insecure), Nia Long (NCIS: Los Angeles), Mike Epps (Survivor's Remorse) ve Lena Waithe (Master of None) gibi isimlerin konukluğuna da tanıklık ettiler.

20-06/30/blackaf-yeni-sezon.jpg

Khalabo Ink Society & Le Train Train ortak yapımcılığında hazıranan yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Kenya Barris ve Rashida Jones'a Hale Rothstein, Hunter Covington ve Alison McDonald eşlik ediyorlar.

"#blackAF" YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı ilerleyen aylarda duyurulacak.

"BlackAF" (Netlix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin