Greenleaf final sezonuna güçlü reytinglerle başladı! İşte rakamlar!

OWN'in popüler dizisi Greenleaf 5. ve final sezonuna başladı! Sezonun açılış bölümünün rakamları belli oldu. Detaylar...

OWN (Oprah Winfrey Network) kanalının final sezonuna giren uzun soluklu dizisi "Greenleaf" yüksek izlenme oranlarını korumayı başardı!

GREENLEAF FİNAL SEZONUNA NASIL BAŞLADI?

Geride bıraktığımız hafta 5. ve final sezonunu "The First Day" isimli bölümle açan yapım sonraki üç günlük izlenme sayılarının eklenmesiyle 1.9 milyon izleyiciye ulaşmayı başardı. Craig Wright'ın senaryosunu kaleme alıp, Clement Virgo'nun yönetmen koltuğunda oturduğu bölüm elde ettiği bu rakamlarla geçen sezon açılışından %1 oranında daha iyi rakamlar elde etmiş oldu.

Sonraki üç günlük izlenme oranları ile değerlendirildiğinde geçen sezon prömiyerine kıyasla %2 artışla yayınlandığı Salı akşamının 25-54 yaş kadın kategorisinde en çok izlenen kablolu kanal dizisi olan Greenleaf ayrıca Afro-Amerikan kadınlar kategorisinde geçen sezon prömiyerine göre %5 artışla günün en çok izlenen dizisi oldu.

20-06/30/greenleaf-5-sezon.jpg

GREENLEAF SOSYAL MEDYADA DA ÇOK KONUŞULDU!

Tüm bunların yanında beşinci sezon açılış bölümü, günün tüm dizileri ile kıyaslandığında Salı gecesi Instagram, Facebook ve Twitter da en çok konuşulan dizi oldu.

Memphis'te kalabalık cemaatli bir kiliseyi yöneten ancak karmaşık ilişkiler, açgözlülük ve farklı günahlar ile iş ve kişisel yaşamlarına gölge düşüren Greenleaf ailesinin hikayesini izleyiciye sunan yapımın final sezonunda Greenleaf ailesinin, kiliselerinin Bob Whitmore ve Harmony & Hope Ministries tarafından ele geçirilmesini engellemeye çalışmasına tanıklık edeceğiz. Ancak geçmişten gelen ve şimdiki sırlar, birleşmeye çalışırken bile aileyi parçalamakla tehdit edecektir.

20-06/30/greenleaf-dizisi.png

Greenleaf'in oyuncu kadrosu Kim Hawthorne, Lamman Rucker, Deborah Joy Winans, Oprah Winfrey, Lynn Whitfield, Merle Dandridge, Keith David, Desiree Ross, Lovie Simone, Tye White ve Gregory Alan Williams'tan oluşuyor.

Lionsgate, Harpo Films ve Pine City ortak yapımcılığında hazırlanan Greenleaf'in arkasında yazar/yürütücü yapımcı Craig Wright (Lost, Six Feet Under) ile yürütücü yapımcılar Clement Virgo (Empire), Kriss Turner Towner (Black Monday) ve Oprah Winfrey bulunmakta.

Greenleaf, sezonun ikinci bölümü "The Second Day" ile 30 Haziran 2020 Salı akşamı OWN ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Greenleaf" (OWN) 5. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin