Cadı dizisi Motherland: Fort Salem'in 2. sezonu için duyuru videosu geldi!

Freeform'un fark yaratan cadı temalı dizisi Motherland: Fort Salem'in ikinci sezonu için bir duyuru videosu yayınlandı. Detaylar...

Freeform kanalının ilk sezonu geride kalan doğaüstü-cadılık temalı dizisi "Motherland: Fort Salem" geçtiğimiz aylarda ikinci sezon onayını alarak hayranlarını mutlu etmişti.

MOTHERLAND: FORT SALEM 2. SEZON İÇİN TEASER VİDEO

18 Mart - 20 Mayıs 2020 tarihleri arasında yayınlanan on bölümlük ilk sezonuyla kanalın beklentilerini karşılayan yapımın ikinci sezonu öncesi ilk kısa tanıtım videosu yayınlandı.

İkinci sezon duyurusu başlığı ile yayınlanan bu videoyu yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

20-06/30/motherland-fort-salem-dizisi-1593525713.jpg

MOTHERLAND: FORT SALEM YENİ SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Yayınlanan videoda yeni sezonun ne zaman ekranlara geleceği konusunda bir bilgi verilmiş değil. Önümüzdeki aylar için hem bu konuyla hem de yeni sezonun hikayesi ve oyuncu kadrosu haberleri ile ilgili yeni gelişmeleri bekleyeceğiz.

MOTHERLAND: FORT SALEM KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Hikayesi; 300 sene önce gerçekleşen anlaşmaya dayanarak cadılara zulmedilmeye son verilmiş kadın egemenliğindeki alternatif günümüz ABD'sinde geçen ve ülkeleri için savaşmak amacıyla eğitim gören genç cadılara odaklanan dizinin oyuncu kadrosunda Taylor Hickson (Raelle Collar), Amalia Holm (Scylla), Demetria McKinney (Anacostia Quartermaine), Lyne Renée (General Sarah Alder), Jessica Sutton (Tally Craven), Ashley Nicole Williams (Abigail Bellweather) gibi isimler yer alıyor.

20-06/30/motherland-fort-salem-2-sezon-poster.jpg

Eliot Laurence'in yaratıcısı olduğu yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Laurence ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay, Erin Maher, Kay Reindl, Kevin Messick, Steven A. Adelson ve Bryan Q. Miller yer alıyorlar.

"Motherland: Fort Salem" 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin