The Vanishing Half romanının dizi uyarlamasının adresi HBO oldu! The Vanishing Half konusu

Brit Bennett'in çok satan romanı The Vanishing Half'in dizi uyarlamasının yayın haklarını almak için girilen rekabeti HBO kazandı! The Vanishing Half nasıl bir dizi olacak? Detaylar...

17 ilgili tarafın büyük bir ihale rekabeti sonucunda Brit Bennett'in (The Mothers) kaleme aldığı "The Vanishing Half" romanının dizi uyarlaması yayın hakları HBO kanalı tarafından satın alındı.

Haziran 2020'nin başlarında yayımlanan ve kısa sürede New York Times'ın en çok satanlar listesine giriş yapan romanın yayın hakları için yapılan anlaşmanın miktarının yedi rakam aralığında olduğu belirtiliyor.

"THE VANISHING HALF" NASIL BİR HİKAYEYE SAHİP?

Peki, The Vanishing Half nasıl bir roman? Limitli dizi uyarlamasında izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor olacak?

20-06/30/the-vanishing-half-hbo.jpeg

The Vanishing Half'in hikayesi; Mallard, Louisiana'da birbirine sıkı sıkıya bağlı siyahilerden oluşan bir toplulukta yaşadıkları travmatik olayın ardından 16 yaşlarındayken kaçan açık tenli Vignes ikiz kız kardeşlere (Desiree ve Stella Vignes) odaklanıyor. Bu olayın ardından romanda on yıl sonrasına atlama gerçekleşiyor.

Günümüze gelindiğinde bulabileceği en karanlık adamla evlenen ikiz kız kardeşlerden birisi kızını büyütmek için kendisini büyüten topluluğa ve kasabaya geri dönerken; diğer kız kardeş ise beyaz bir kadın olarak Los Angeles'ta evlenip ırksal kimliğini kocasından ve etrafını çevreleyen yeni topluluktan gizlemiştir.

Birbirinden millerce ve hatta yalanlarla ayrı kalmış olsalar da ikizlerin kaderi birbiriyle iç içedir. Peki, kendi kızlarının kaderleri birbiriyle kesiştiğinde ne olacaktır?

20-06/30/the-vanishing-half-romani.jpg

THE VANISHING HALF KADROSU OLUŞTURULUYOR

Şu aşamada yeni dizi projesi için duyurulmuş olan herhangi bir oyuncu ya da yapımcı/yazar kadrosu haberi mevcut değil. Romanın yazarı Bennett yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak isimlerden birisi ve romanının dizileştirilmesinde ekibe yardımcı olacak.

Bunun yanında dizinin HBO'da mı yoksa Warner Media'nın yeni dijital yayın platformu HBO Max'te mi yayınlanacağı da belli değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin