Camdaki Kız 24.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Camdaki Kız 24.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ilkler karşımıza çıkacak. Sema ile ilgili geçmiş konusunda merak edilenler ortaya çıkabilir. İşte yeni fragman.

Camdaki Kız’da bazı sırlar açığa çıkmaya başladı. Nalan, yıllar yıllar öncesinden kalan meseleleri ortaya çıkarmaya başladı. Tabii ki dizinin en büyük sırrı Sema karakteri. En son bölümde Nalan, asıl annesi olan Sema ile ilgili bazı gerçeklere ulaşmaya başlamıştı. Camdaki Kız 24.Bölüm fragmanı gösteriyor ki Nalan gerçekleri öğrenmeye başlayacak.

Nalan tüm gerçekleri öğrenecek mi bunu yeni bölümde göreceğiz. Ama Adil’in ve Feride’nin bazı gerçekleri de açıklamaya başladığı anlaşılıyor. Ama yeni bölümün tek konusu bu olmayacak. Bunun yanında da önemli gelişmeler yaşanacak.

Camdaki Kız 24.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacak Gelişmeler

Nalan’ın olayı bir yana, yeni bölüm fragmanında gördüğümüz başka bir şey daha var. O da Koroğlu ailesinin ilk kez maddi sıkıntı çekeceği. Otel ihalesinden sonra işlerde bir bozulmamı yaşandı yoksa otel ihalesi şirkete ağır mı geldi bilemiyoruz ama şirketin nakit ihtiyacının ortaya çıktığı anlaşılıyor.

Sedat bu durumu babasına iletiyor ama daha önce hiç böyle bir durum yaşamamış olan Rafet, haklı olarak çok büyük bir tepki gösteriyor. Koroğlu’nun zor durumda olması, daha doğrusu nakit ihtiyacının ortaya çıkması Cavit’i de harekete geçiriyor.

Cavit nasıl bir adım atacak belli değil ama atacağı adımlardan Rafet pek memnun olmayacak orasını da anladık. Zaten Cavit ile Rafet arasında nasıl bir gerginlik olduğunu her bölümde görüyorduk.

Bu arada Camdaki Kız 24.Bölüm fragmanıyla ortaya çıkan bir gelişme daha var. Melisa olayında da gelişmeler yaşanacak gibi. Özellikle fragmanın sonunda Rafet’in Melisa’yı gördüğü sahne dikkat çekecek.

Hayri’nin yanında Melisa’yı görecek ama Melisa bu durumdan sıyrılabilecek mi bilemiyoruz. Artık tüm soruların cevapları için 24.bölümü beklemek lazım. Nalan olayı bir yandan şirketin durumu bir yandan Melisa’nın durumu bir yandan derken dizide yine işler karışacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin